tirsdag den 12. februar 2013

ALTMULIGT RIVEJERN

- :D :D :D

Kasper og jeg har NEMLIG købt os et elektrisk-alt-mulig-rivejern :D :



Og den er blevet brugt flittigt!! :D Den er nemlig genial.






Vi har haft den siden lørdag og indtil videre har vi udnyttet den til gulerodsråkost, frikadeller med squash og wok med gulerødder, hvidkål og løg. Det er simpelthen en lækkerhedsting at have i køkkenet :) vi har længe snakket om at vi godt kunne tænke os at spise råkost herhjemme, men vi er aldrig rigtig kommet igang netop fordi vi ikke gad svineriet og arbejdet med det gamle rivejern, DET bliver der lavet om på nu, for nu bliver der lavet råkost på 5 min :D det er herligt.



Som i kan se lavede vi frikadeller med sguash i weekenden, og den eneste tilsatte fedt var den olie vi stegte dem i. Vi lavede et kg frikadeller med dertilhørende lækre ovnstegte kartofler og dejlig gulerodsråkost OG det blev et LÆKKERT aftensmåltid :) 





Deller med squash:
- 1 kg hakket svin/kalv
- 1 stort løg
- ca. 300g squash
- 4 æg
- havregryn og rugmel til du synes farsen er god :)

Her i aftes benyttede vi os også af vores elektriske rivejern! Vi biksede en wok sammen med kylling, løg, gulerødder, hvidkål, fløde på 6% med dertilhørende fuldkornspasta. Jeg har ikke taget noget billede af det, for ærlig talt så smagte resultatet meget bedre end det så ud! ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar